Billiga bläckpatroner

Har du någon gång varit med om att bläcket i skrivaren tar slut, just när du ska skriva ut ett dokument? Då vet du hur frustrerande det kan vara att inte ha några bläckpatroner hemma på lager. Bläckpatroner håller cirka 6 månader från inköpsdatumet, så tveka inte att köpa på dig ett par när du hittar några billiga och bra bläckpatroner.

Upp till 75% lägre pris på bläckpatroner hos Inkclub
Billiga Bläckpatroner hos Ink112

Skillnaden mellan billiga bläckpatroner och dyra
Många tvekar med att köpa billiga bläckpatroner, i tron om att de skulle vara sämre än de dyra. Speciellt om det handlar om billiga kompatibla bläckpatroner brukar folk bli tveksamma. En kompatibel bläckpatron är inte det samma som en falsk bläckpatron, som ger sig ut för att vara ett märke som de inte är. En kompatibel bläckpatron är istället en patron som har utformats precis som originalet, men i stort sett bara saknar loggan. Som regel är det aldrig något problem att använda billiga kompatibla bläckpatroner, med de falska bör du se upp med. Sistnämnda bläckpatroner kan nämligen vara slarvigt gjorda och kan i värsta fall förstöra din skrivare.

Det går naturligtvis att hitta billiga bläckpatroner som är original. Mest troligt är att du hittar dessa online, men se till att handla från pålitliga förhandlare med gott rykte, annars finns en liten risk att du råkar köpa de ovannämnda falska bläckpatronerna.

Var hittar man billiga bläckpatroner?

  • Inky.se
  • Colorbob.se
  • 112ink.se
  • Handyink.se

Som synes är det onlinebutiker som gäller för den som vill köpa de billigaste bläckpatronerna. Onlinebutiker lyckas nämligen hålla ner priset på sina bläckpatroner genom att de bland annat slipper att betala dyra butikshyror och kan ha mindre personal anställda. Dessutom är kundkretsen för onlinebutiker enormt stor och därmed kan de köpa in stora kvantiteter av billiga bläckpatroner.

Undvik att köpa billiga märkes bläckpatroner från auktionssajter och annonsportaler online. Det är här som man inte riktigt kan veta om det är riktiga original bläckpatroner som säljs, eller bläckpatroner som är förfalskade. Känner du dig riktigt osäker är det i slutänden alltid bäst att vända sig till en fysisk butik när du ska köpa bläckpatroner. Följ regeln att när något verkar alldeles för bra, så är det troligen det också.

Billiga och miljövänliga bläckpatroner
För den som vill köpa riktigt billiga bläckpatroner, som samtidigt är bra för miljön, kan välja att köpa påfyllda bläckpatroner till väldigt billiga priser. Dessa återanvända bläckpatroner är helt enkelt gamla patroner som rengjorts och fyllts på nytt, allt för att rädda miljön något. Innan de säljs vidare kontrolleras de noga, så att de fungerar precis som de ska. Miljöpatronerna marknadsförs inte som nya patroner, så du behöver inte bli rädd för att bli lurad.

Det andra alternativet är att själv köpa refillkit och fylla på dina gamla patroner. På det viset får du riktigt billiga bläckpatroner, om och om igen. Men var beredd på att det är ett något pilligt göra, så det gäller att vara säker på handen.