Bläckpatroner billigt

Visst är det praktiskt att kunna skriva ut sina dokument på en skrivare i hemmet och slippa använda den skrivare som finns till exempel på jobbet. Samtidigt kan det också bli ganska dyrt, då både bläckpatroner och papper kostar en del om du skriver ut mycket. Men, i takt med att utbudet av skrivare ökar på marknaden, ökar också konkurrensen om kunderna och både skrivare, papper och bläckpatroner börjar bli riktigt billigt. För att köpa bläckpatroner till din skrivare som mest billigt, rekommenderas att du handlar online.

Upp till 75% lägre pris på bläckpatroner hos Inkclub
Billiga Bläckpatroner hos Ink112

Webbutiker som säljer bläckpatroner billigt

  • inky
  • 112ink
  • inkClub

Utbudet av webbutiker som säljer bläckpatroner billigt online är enormt. Att välja rätt butik att handla i kan därför kännas som ett smärre projekt. Det bästa tipset är att använda sig av någon prisjämförelse motor, som på ett enkelt och snabbt sätt visar dig vilka ställen som är billigast när det gäller bläckpatroner. Pricerunner är ett sådant exempel. Här skriver du in vilka bläckpatroner som du är intresserad av att köpa billigt, varefter Pricerunners sökmotor letar igenom alla listade butiker. Därefter presenteras en lista över de olika butikerna efter vem som är billigast på just den modell av bläckpatron som du är ute efter.

Hur vet jag vilken bläckpatron som just min skrivare ska ha?
För att hitta igen bläckpatroner billigt som passar just din skrivare, måste du veta vilken modell och vilken serie som skrivaren tillhör. Det hittar du lättast om du öppnar skrivare, tar ut den gamla bläckpatronen och läser vad som står på denna.

Skillnaden mellan original bläckpatroner och kompatibla
Om du vill komma undan riktigt billigt när du köper bläckpatroner kan du köpa kompatibla bläckpatroner. Billiga kompatibla bläckpatroner är sådana som ett annat företag än skrivartillverkaren har tillverkat. Ofta, men inte alltid, håller de dock samma kvalité som original bläckpatronerna, men säljs till ett billigare pris. I vissa fall är dessa bläckpatroner till och med bättre än den äkta varan. Att köpa kompatibla bläckpatroner billigt är inte på något vis det samma som att köpa falska bläckpatroner. Att tillverka billiga kompatibla patroner är helt lagligt, medan kopior som låtsas vara original är olagligt att sälja.

Bläckpatroner billigt genom att återanvända
Ett annat billigt sätt att skaffa nya bläckpatroner till skrivaren är att använda sig av så kallade ”gör-det-själv-kits”. Med detta kit fyller du själv på dina gamla bläckpatroner och återanvänder därmed själva kassetten. Detta är ett billigt, men något kladdigt, göra, som i längden kan tjäna dig många slantar. Om du inte känner dig manad av pillergörat själv, går det att köpa återanvända bläckpatroner nästan lika billigt. Inte heller detta är olagligt, utan ett bra sätt att spara både pengar och miljö. Detta sätt börjar bli mer och mer populärt, inte bara för att det är billigt, utan för att det just sparar lite extra på vår redan slitna miljö. Metoden fungerar dock inte på alla typer av bläckpatroner, så se till att du har patroner som det fungerar på.