Bläckpatroner online

Att ha en skrivare hemma är inte längre någon lyx. Både laserskrivare och färgskrivare blir allt billigare och nu kan du hitta en bra färgskrivare för under tusenlappen, både i fysiska butiker och online. Däremot är det ingen engångsutgift att köpa en skrivare, då bläckpatronerna då och då måste bytas ut. Och det kostar. Men, det blir lite billigare om du köper dina bläckpatroner online.

Upp till 75% lägre pris på bläckpatroner hos Inkclub
Billiga Bläckpatroner hos Ink112

Hur kan bläckpatroner online vara billigare?
Det finns ett par olika skäl till varför bläckpatroner online är billigare än de du köper i vanliga butiker:

Det första skälet är att webbutikerna inte behöver betala några dyra kostnader för butikshyra. Enbart lagerhyra, samt ett kontor behövs för att kunna sälja billiga bläckpatroner online. Det innebär också att butiken kan ha mindre personal anställda, då det inte finns några fysiska butiker. När du handlar bläckpatroner online är det också du som kund som sköter en stor del av arbetet. Du både letar upp och betalar produkten helt själv, utan någon inblandning från personal.

Butikerna online har också en enormt mycket större kundkrets och kan köpa in stora lager med billiga bläckpatroner. En databutik som säljer bläckpatroner i fysisk lokal, har ju bara en kundkrets så stor som staden butiken befinner sig i, samt en del av dess omkrets. Har man istället en webbutik kan hela landet handla bläckpatroner från denna. Vissa butiker som säljer bläckpatroner online ger också möjlighet till personer från andra länder att köpa bläckpatroner och annat, vilket betyder en ännu större kundkrets.

Att tänka på när man köper bläckpatroner online:

  • Att du köper rätt modell
  • Hur kvalitén på bläckpatronen är – kompatibel eller original? Äkta eller falsk?
  • Att leverenstiden inte alltid stämmer. Ibland är det slut på just dina bläckpatroner, vilket gör att det kan ta några dagar extra innan du får hem den. Det gäller att inte ha bråttom med andra ord.

Fördelar med att köpa bläckpatroner online:

  • Du får i lugn och ro titta runt bland olika modeller av bläckpatroner, du har ingen tid att passa.
  • Du kan beställa bläckpatroner online när som helst på dygnet, butiken har nämligen alltid öppet.
  • Det blir som regel mycket billigare att beställa bläckpatroner online jämfört med att köpa i butik.
  • Det går ändå ofta mycket fort att få hem bläckpatronerna som du har köpt online, så länge de finns på lager. Många webbutiker skickar samma dag som du köper bläckpatronerna, vilket betyder att du kan få dem dagen efter!
  • Webbutikerna har ofta olika erbjudanden, både till nya och gamla kunder. Ibland får du gratis frakt när du beställer bläckpatroner online, andra gånger får du fördelaktiga erbjudanden på andra data- och skrivarrelaterade produkter, som fotopapper.

Vilka butiker online är bäst att köpa bläckpatroner ifrån?
Det finns ganska många svenska butiker online som säljer bläckpatroner, skrivare och skrivartillbehör som papper och liknande. Bäst är att använda Pricerunner eller en liknande sökmotor med jämförelsefunktion, så ser du direkt var du hittar billigast bläckpatroner online. Titta också gärna på rekommendationer från tidigare kunder.